25 Haziran 2009

BLOĞUM 1 YAŞINDA

Tam bir yıl önce çok büyük bir heyacanla açtım bloğumu. Bazı düşüncelerim vardı açarken bazıları gerçekleşti bu bir yıl içerisinde bazıları da gerçekleşmeyi bekliyor hala. Birçok blog arkadaşım oldu. Sizden gelen her yorum ayrı ayrı sevindirdi beni.
Şeker hamuru sevdasına kapıldığım günden beri bu sanatı nasıl öğrenirim, kendimi nasıl geliştiririm diye didik didik ettim interneti. Yeni başlayanlar için bilgilerini esirgemeyen tüm blog sahibi arkadaşlarıma burdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bende emekleri vardır. Yazı yazmayı çok iyi beceremiyorum az ve içimden gelenleri yazmayı başarabiliyorum ancak. İnşallah birlikte daha nice yıl dönümleri kutlarız.
Herkesin Regaib kandilini kutluyorum bu mübarek gece de tüm dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum.
Sevgilerimle,
Zülbiye,

8 Haziran 2009

DÜĞÜN KURABİYELERİ

Merhaba,

Haftaya dün evlenen arkadışama hazırladığım kurabiyelerle başlıyorum. Düğün kurabiyeleri hazırlamak çok zevkliydi. Gelin odasında kurabiyeleri görünce arkadaşım da çok beğendi. Sevgili Nurgül ve Muharrem size bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.


Kurabiyeleri ilk önce pasta tabanı üzerinde bu şekilde yerleştirip tül ile paket yapacaktım.


Sonra işi garantiye alıp asetat bir kutu içerisinde hazırlamaya karar verdim.

Sevgilerimle,

1 Haziran 2009

FETHİYE'DE TATİL

Merhaba,

Bir haftalık ayrılıktan sonra burdayım yine. Tatilimiz çok güzel geçti. Fethiye ne kadar güzel bir yermiş meğerse mavinin ve yeşilin kendisine hayran bırakan bir bütünlüğünde geçirdik günlerimizi. Doğası, havası, suyu kısacası herşeyi anlatılmaz yaşanır güzellikte herkesin görmesini isterim. Lafı fazla uzatmadan sizi fotoğraflarımla baş başa bırakıyorum.
Yeni tariflerle en kısa zamanda görüşmek üzere,
Sevgilerimle,