29 Haziran 2010

DÜĞÜN KURABİYELERİ

Merhaba,

14 Temmuz'da evlenecek olan iş arkadaşım Hasret için küçük bir sürpriz hazırladım.

Sevgili Hasret mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesini dilerim.

Sevgiler,





Bu sevimli çifti Didem ablanın sitesinde gördüğümde çok beğendim ve kurabiye setimin içerisinde bulunmasını istedim.




25 Haziran 2010

BEN 10 VE SPIDERMAN KURABİYELER

Daha önce Ebru hanım için yeğeni Efe'nin 6. doğumgünü partisine Ben10'li pasta hazırlamıştım. Bu kez Ebru hanım Efe'nin ana okulu mezuniyeti için kurabiye istedi. Kurabiyeleri Ben10 ve Spiderman modellerinde hazırladım.

Sevgili Efe'ye başarılı bir okul yaşamı diliyorum.

Sevgilerimle,



YIL DÖNÜMÜ HEDİYESİ

Arzu hanım'ın eşine yıl dönümü hediyesi olarak istediği kurabiyeler kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

24 Haziran 2010

1 YAŞ KURABİYELERİ

Merhaba,

Sevgili Ayşe hanım daha önce yaptığım bir yaş kurabiyelerini beğenmiş ve kızı Elif Berru'nun birinci doğum günü partisinde dağıtılmak üzere 60 adet hazırlamamı istedi. Büyük bir zevkle hazırladığım kurabiyeler cumartesi günü Elif Berru'nun partisinde yerini alacaklar.

Sevgili Elif Berru sağlık ve başarılı uzun bir ömür geçirmesini diliyor ve Ayşe hanım'a bu özel günde benimde katkıda bulunmamı sağladığı için teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle,



21 Haziran 2010

HELLO KITTY PASTA VE KURABİYELER

Bir haftalık Fethiye tatilinden sonra kaldığımız yerden yeni çalışmalarla devam ediyoruz. Sevgili Özge lokum yeğeni Defne'nin ikinci doğumgünü partisi için Hello Kitty'li bir pasta hazırlamamı istedi. İstediği pastanın tüm ayrıntılarını tek tek resimleyerek bana bildirdi ve pastamız ortaya çıktı. Pastaya eşlik edecek 20 adet Kitty kurabiye hazırladım. Bu sevimli kediciği hazırlamak çok zevkliydi.

Sevgili Defne'ye sağlıklı ve sevdikleriyle birlikte bir ömür geçirmesini diliyorum.

Sevgilerimle,





2 Haziran 2010

SENİ SEVİYORUM BUKETİ

Merhaba haftanın kapanışını yine bir buketle yapıyorum. Melike hanım tarafından eşi için yaptırılan kubiye buketi bu kez seramik vazo içerisinde hazırladım.

Veeee İstanbul'a bir haftalığına veda ediyorum. Bir haftalığına Fethiye'ye gidiyoruz. İnşallah güzel tatil geçirip enerji depolayıp yep yeni çalışmalarla tekrar görüşeceğiz.

Sevgilerimle,




NAZAR BONCUĞU KURABİYE

Sevgili Sema teyze oğlu askere giderken benden asker kurabiye yapmamı istemişti. Büyük bir heyecanla hazırladım kurabiyeleri yeni bir deneyimdi benim için ve çok beğenildi kurabiyelerim verilemeyen misafirler için ikinci kez istendi.

Daha sonra asker oğlu için doğumgünü pastası hazırladım.

Ve asker geldi. Sema teyze okutacağı dua için bu sefer 60 adet nazar boncuğu kurabiyesi hazırlamamı istedi. Bende Sema teyzemin isteği doğrultusunda kurabiyeleri hazırladım yarın okutulacak dua da dağıtılacak.

Sevgili Sema teyzecim o güzel sesinle bana her zaman pozitif enerji verdiğin için ve bana güvendiğin için çok teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle,