22 Ağustos 2008

Sadece 1 Gün Kaldı

Bu sefer ki yazımda tarif yok biraz dertleşmek istedim sizinle. Evet sadece bir gün kaldı. Yengem ve yeğenlerim yarın (23.08.2008 19:30) itirabariyle Türkiye'den ve bizden ayrılıyorlar. Abimin vizesinde oluşan aksilikten dolayı O'nu daha sonra yolcu edeceğiz. Gittikleri ülke AVUSTRALYA bundan sonra yaşamlarına orada devam edecekler. Çok zormuş sevdiklerini uzaklara göndermek tabiki onlar içinde zor herşeyi bırakıp gitmek. Allah'ım hepimize dayanma sabrı versin. Şu anda herkes bir birine güçlü görünmeye çalışıyor aslında herkesin boğazında düğüm olmuş hıçkırıklar var. Ama böylesi onlar için daha iyi olacak biliyoruz. En zor olan çocuklardan ayrılmak. Gökhan'ım ve Deniz'im (Doğumgünü çocuğu). Bu yazımı onlarda okuyacakları için üzmek istemiyorum onları da.

Ablacım (Ablam olmadığı için yengeme ilk tanıştığımızdan buyana abla demişimdir ve bana herzaman ablalık yapmıştır.) : Vermiş olduğunuz bu kararda her zaman destekciniz olduk. Allah'ım her zaman yanınızda olsun. Eminim biraz alışana kadar çekilecek olan zorluktan sonra herşey yoluna girecek ve hepimiz mutlu olacağız.

Gökhan'ım : Benim ilk gözağrım. Herşey için biraz zamana ihtiyacımız var oğlum. Senin üzülmeni hiç istemiyorum. Orada yepyeni bir dünya seni bekliyor. Yeni bir ev, yeni bir okul, yeni bir yaşam ve yeni arkadaşlar.

Evet arkadaşlarım çok zor bir gün bizi bekliyor yarın. Pazartesi günü görüşmek dileğiyle,
Sevgilerimle,

7 yorum:

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

İyilik ve güzelliklerle dolu her şeyin istediğinizden de daha güzel olacağı harika bir hafta sonu diliyorum.
Sevgiler…

fidaneli dedi ki...

zulbıye cım, sımdıden allah kavustursun dıyeyım.. allah herzaman hepımız ıcın herseyın hayırlısını nasıp etsın.. abınler ıcınde hayırlı olanın bu olduğunu dusun bence.. cok zor tabıı ama dedığın gıbı onların yanında koyverme kendını..

sevgıler
fıdan

lezzetyolculugu dedi ki...

Allah kavuştursun.Umarım onlar için hayırlısı olur.Artık eskisi gibi değilki bir uçakla her yere gidebiliyor insan ilerde sizde ziyarete gidersiniz zaten onlarda gelir.İnsan ilk başta hiç görüşmeyecekmiş gibi geliyor ama inanın öyle olmuyor.

aNNePeRi dedi ki...

Gurbet çok zor Allah yardımcıları olsun.Sabır kuvvet versin tez zamanda kavuştursun size inşallah

muko dedi ki...

hayırlısı olsun abinler için ,gurbet ayrılık çok zordur ama onlar için iyi olacağını yazmışsınn hepiniz için iyiolur inş

sevgiler..

pelince dedi ki...

Canım allah kavuştursun..Kısa zamanda kavuşursunuz inşallah..

Sevgiler..

oznurundunyasi dedi ki...

canımmm sakın küsmeeee..yazımda da okuduğun gibi eşim geldi 2 gün ama ne oldum sana anlatamam bi dünya çamaşır iş,o burdayken hiçbir iş yapamıyorum hele pc ye asla oturtmuyo beni ben yokken zaten pc desin diye,tabii işler birikti o gidince de ev işleri yardımcım da çok dolu imiş o da gelemedi..hepsi bana kaldı :(
inşallah yarından sonra normale dönerim..
sevgiler