1 Haziran 2009

FETHİYE'DE TATİL

Merhaba,

Bir haftalık ayrılıktan sonra burdayım yine. Tatilimiz çok güzel geçti. Fethiye ne kadar güzel bir yermiş meğerse mavinin ve yeşilin kendisine hayran bırakan bir bütünlüğünde geçirdik günlerimizi. Doğası, havası, suyu kısacası herşeyi anlatılmaz yaşanır güzellikte herkesin görmesini isterim. Lafı fazla uzatmadan sizi fotoğraflarımla baş başa bırakıyorum.
Yeni tariflerle en kısa zamanda görüşmek üzere,
Sevgilerimle,




























4 yorum:

zarpandit dedi ki...

tesetturlu olunca biraz zor oluyor tatil beldesi secmek ya:) ama normalde eminim coook guzel bir tatil olmustur..fotograflar harika..nasıl gitmek istiyorum bir bilsen..

PASTA DANTELA dedi ki...

merhabalar pasta blogları ziyaretimde bu gün sizede misafir oldum yayınladığınız Fethiye fotoğrafları özlemimi giderdi 6 sene orada yaşadım gerçekten yeşili sanki başka yeşil ben orayı çokseverim herkese tavsiye ederim..umarım orasıda hızlı gelişmeyle betonlaşmaz çokhızlı kaybediyoruz yeşilimizi, ağaçlarımızı...çocuklarımıza çıkacakları ve kuşlara yuvalarını kuracakları ağaçlar bırakalım...sevgi ile kalın...

pelince dedi ki...

Fotoğraflar çok güzel,tatilin güzel geçmesine çok sevindim..

Yıldız dedi ki...

Merhabalar,hoşgeldin arkadaşım
ne güzel resimler çekmişsin ben de geçen yaz tatilde Fethiye'deydim resimleri görünce ne kadar çok oraları özlediğimi fark ettim ahhh şimdi orda olmak vardı :))
Segiler.........