17 Ekim 2008

YENİ KALIPLARIM


Merhaba,


Az önce Bake Shop'tan sipariş ettiğim kalıplarım geldi ve sizinle paylaşmak istedim. Doğum yapacak olan bir iş arkadaşımdan kurabiye siparişi aldım. Bu benim ilk siparişim olacak. Hemen kalıp seçtik ve Bake Shop Beşiktaş'tan sipariş ettik. Fiyatlarıda uygundu. Yalnız ben birşey sormak istiyorum size biberon kalıbı olarak kaç cm'lik olanını kullanıyorsunuz benimkisi 6 cm'lik. Bana çok küçük geldi de bloglarda gördüğüm biberon kurabiyeler gayet büyük gözüküyorlardı bana biraz ikilem de kaldım.


Sevgilerimle,

7 yorum:

Ayşegül'ün tatlı rüyası... dedi ki...

zülbiyecim kurabiye kalıplarını güle güle kullan:) benim biberon kalıbım sanırım 10-12 cm civarında. bebek kurabiyelerini merakla bekliyoruz:)
sevgiler,

Esra Kars dedi ki...

Zülbiye hanım merhaba. Kalıplarınız hayırlı ,siparişleriniz bol olsun.Benim kullandığım kalıplar 10 - 12 cm civarında. Sizde bu tarz kalıplar almak isterseniz buradan yararlanabilirsiniz. http://sekershop.blogspot.com/search/label/KURAB%C4%B0YE%20KALIPLARI tam link burası. adres www.sekershop.blogspot.com
Sevgiler...

SİNEM AKIN dedi ki...

SEVGİLİ ZÜLBİYE
KALIPLARIN ÇOK GÜZEL AMA ASIL GÜZEL OLAN SİPARİŞ ALMAN
TEBRİK EEDERİM.NİCE SİPARİŞLERE


SEVGİLERİMLE

SİNEM AKIN dedi ki...

SEVGİLİ ZÜLBİYE
KALIPLARIN ÇOK GÜZEL AMA ASIL GÜZEL OLAN SİPARİŞ ALMAN
TEBRİK EEDERİM.NİCE SİPARİŞLERE


SEVGİLERİMLE

Adsız dedi ki...

kaliplariniz gule gule kullanin umarim guzel kurabiyelr yaparsiniz bizde buradan hepsine bakariz..

SİNEM AKIN dedi ki...

SEVGİLİ ZÜLBİYE
ARKADAŞLIK ÖDÜLÜ YAZIMI OKURSAN LİSTEDE SENDE VARSIN

SEVGİLERİMLE

Selma Alkan dedi ki...

Gunaydin Zulbiye abla, kaliplarinizi gule gule kulanin..Esinizin karsli olmasi ve benim tanitigim lezzetlerin bir cogunu bilmeniz ne guzel..bende hastayi en kisa zamanda yapip tatmanis lazim..guzel bir gun gecirmeniz dileyiyle sevgiler..